Аудиометри

                    
Клиничният аудиометър на Otometrics MADSEN Astera² е идеалното решение за всеки УНГ специалист. Целта на аудиометъра е да подобри функционалността и да въведе иновативни начини за оценка на слуховата загуба, като комбинира предимствата на традиционния самостоятелен клиничен аудиометър с тези на компютърно базираното устройство. Благодарение на двата канала можете да компенсирате асиметрията в загубата на слуха и да проверите пълните слухови възможности на пациента. Опциите за педиатрични тестове и модулът за оценка на тинитус осигуряват по-прецизна работа и разширени възможности за анализ. MADSEN Astera² е много повече от аудиометър. Той е проектиран да бъде ядрото на уникално интегрирано клинично оборудване, включващо други Otometrics апарати като OAE, тимпанометри, видеоотоскопи и PMM. Контролният панел разполага с интуитивен VRA интерфейс, който улеснява плавния преход в рамките на тестовете. 
ерфектна ергономичност. Разполага с два независими канала и ipsi/контралатерално маскиране.
Itera II предлага набор от опции за различните тестови ситуации, така че да можете да разполагате с най-доброто решение за Вашата клиника или частна практика.
Ако имате въпроси относно нашите продукти, попълнете формата за запитване по-долу. Ние ще Ви отговорим възможно най-скоро!