Шумоизолиращи кабини

Скрининговите шумоизолиращи кабини PRO25 са идеални за слухов скрининг в аудиологични центрове или на всякъде, където е необходима компактна кабина. Предлагат се в стандартен размер 1x1, както и в "Slim" вариант на колела, за да преминават лесно през стандартните врати. Лесно и бързо инсталиране, готови за работа само за няколко минути и може удобно да се преместват благодарение на леката и компактна конструкция. Подходящи са и за професионални прегледи в предприятия и училища.

Диагностичните шумоизолиращи кабини PRO35F разполагат с широка гама от настройки, които могат да се персонализират според определените нужди. Благодарение на добрата вътрешна акустика, представляват идеално помещение за скрининг и диагностични тестове. Предлага се в няколко размера до 12 кв.м. и могат да бъдат оборудвани с много аксесоари за още по-голяма функционалност. Благодарение на леката структура кабините са много лесни и бързи за монтаж.

Клиничните шумоизолиращи кабини PRO45S са с отлична вътрешна акустика и най-добрите експлоатационни качества. Подходящи са за задълбочен анализ в болници, университети и специализирани аудиологични центрове. Предлагат се в няколко размера, като най-големият достига до 36 кв.м. Могат да бъдат оборудвани с много допълнителни аксесоари за по-голяма функционалност. Благодарение на различните размери и функции, кабините са подходящи за различни тестове като Free Field, ABR / BERA.

Ако имате въпроси относно нашите продукти, попълнете формата за запитване по-долу. Ние ще Ви отговорим възможно най-скоро!