Тимпанометри

 

Тимпанометърът MADSEN Zodiac осигурява контрол, увереност и ефективност за отлични резултати при анализ на средното ухо. Уникалните функции ви помагат да останете съсредоточени върху пациентите си и да приложите максимално професионалните си умения, докато тимпанометърът автоматично извърши необходимите измервания.

                 

Разработен със специален фокус върху пробите, MADSEN Zodiac е единственото устройство по рода си с двойни проби, за да можете максимално да контролирате процеса на тестване. Патентованата системата EasyLock улеснява тестовете, като осигурява гъвкавост и ефективност на пробите. Опцията Dual Probe ви позволява да включите и използвате скрининговата и диагностичната проби едновременно. Просто взимате пробата, от която се нуждаете, без да нарушавате работния процес и можете да извършите двете проби едновременно. Светлинните индикатори на пробите на рамената ви показват статуса и кое ухо тествате.

Допълнителните иновативни функции ви дават възможност да контролирате процеса на тестване чрез интуитивен интерфейс, еднофункционални бутони за маркиране на тестовете, добра видимост на екрана от разстояние, дори вграденият принтер е изключително бърз и лесен за използване. Тимпанометърът се предлага в три варианта: скринингов, диагностичен и клиничен, като всеки вариант може да се използва самостоятелно или да се свърже с компютър. Madsen Zodiac е гъвкаво и надеждно решение, което ви позволява да извършвате цялостни диагностични и клинични тестове, както и прецизни и задълбочени анализи. Подходящ е за всички аудиолози и УНГ специалисти, които искат да имат пълен контрол върху целия процес на тестване.

Ако имате въпроси относно нашите продукти, попълнете формата за запитване по-долу. Ние ще Ви отговорим възможно най-скоро!